Fördelar med att få hjälp av Citadellet Likvidationer AB

Det spelar ingen roll om du ska avveckla ditt eget bolag eller om du vill erbjuda dina kunder denna tjänst. Vid likvidationer så är professionell hantering av avvecklingsprocessen ett måste. Detta kan du förvänta dig av Citadellet Likvidationer AB som har lång erfarenhet av att erbjuda avveckling av aktiebolag. Det finns flera fördelar med att sälja bolag till en bolagsservice av denna kaliber. Här är några av de allra främsta.

Citadellet Likvidationer AB har erfarenhet

Erfarenhet är mycket viktigt oavsett hur stort företaget som ska avvecklas är. Citadellet Likvidationer AB vet när de kan ta på sig ett uppdrag och när de inte ska göra det. Därmed så kan du lita på att ett ja innebär att det blir en säker och effektiv likvidation. Du slipper oroa dig för fel som du i slutet måste stå för.

Erfarenheten är också det som gör att du kan lita på god support. Det går alltid att ställa frågor och du får svar som du förstår. Citadellet har hört frågorna förr och vet vad du egentligen frågar om. Det är en stor trygghet som gör det så mycket trevligare att ta hand om en avveckling med snabbavveckling med denna bolagsservice.

Snabba och pålitliga svar

Även om du givetvis inte förväntar dig att avveckla ditt bolag på en dag så är det fint att det här kan gå snabbare. Citadellet kan på kort tid värdera ditt bolag och erbjuda ett pris för det. De kommer att ta en titt på den resultat- och balansrapport som du skickar. Den kan du skicka med mejl.

Så länge som rapporten du skickar är aktuell så får du snabbt svar. Det går också att få en preliminär offert genom att skicka en årsredovisning och organisationsnummer. Allting är tydligt och inga avgifter är dolda. Det är bra både då du är den som vill avveckla bolaget och då du sköter likvidationen för en kunds räkning.

Offerten som du får inkluderar allt. Även avgifterna från Bolagsverket. Därmed så tillkommer det inte överraskningar längre fram. Det betyder att du på en gång kan räkna på det erbjudande som du får och avgöra om det är värt att anta.

Svaret som du får från Citadellet Likvidationer kommer också att inkludera information om annat material som de behöver för att genomföra snabbavvecklingen. På så vis så blir din avveckling enklare och tydligare. Du är förberedd på vad du måste göra och det spar tid.

Villkor som är mycket bra

När allting blir klart för försäljning så skapar Citadellet ett köpeavtal. Det innefattar alla villkor som gäller för affären, och de är goda. Om du skriver under avtalet så får du köpeskillingen på en gång. Så snart som du har fått betalt så kommer Citadellet Likvidationer att försätta företaget i så kallad frivillig likvidation. Det betyder att deras likvidator tillträder och att en ny styrelse tillsätts. Processen fortsätter helt i Citadellets regi och de tar det juridiska ansvaret.

För dig så är det hela över i och med att du får betalt. Då är du inte längre ansvarig för hur avvecklingsprocessen sköts.

Ett juridiskt ansvar som du kan lita på

Att låta ett annat bolag ta över det juridiska ansvaret kan ju kännas lite riskabelt och det är det också. Men inte med ett bolag som Citadellet Likvidationer AB som har bevisat gång på gång att de vet vad de gör. Det här är ett bolag som det går att lita på. Om du skulle ha några frågor eller synpunkter om avtalet så går det alltid att diskutera. Det är mycket bra och ett bevis på att man jobbar på ett mycket seriöst sätt.

Lagerbolag för nystarter och mer

Citadellet Likvidationer AB är inte bara proffs på att likvidera bolag. De kan också hjälpa dig med att komma igång. Du kan köpa lagerbolag från Citadellet. Det här är bolag som redan är registrerade hos Bolagsverket och som är redo att använda. På en dag så kan du komma igång och börja jobba på ett helt lagligt sätt med Citadellets lagerbolag. Det är en stor fördel för dig som inte har tid att vänta några veckor på att börja jobba på riktigt.