Så kan du få avveckling med Citadellet likvidationer

När du ska avveckla bolag så gäller det att du gör detta på rätt sätt. Det är inte svårt att själv likvidera ett aktiebolag men det kan bli mycket tidskrävande. Många väljer att vända sig till en bolagsservice som Citadellet likvidationer som kan ta hand om arbetet. De köper ab för att likvidera det.

Citadellet likvidationer är experter

Den största fördelen med att vända sig till Citadellet likvidationer är att de är experter. De kan verkligen det där med att avveckla ab. Det gör att du kan lita på att bolaget upplöses i enlighet med de regler som finns för detta i Sverige. Dessutom så kan du från start ställa viktiga frågor till proffsen på Citadellet.

Du kan börja med att kontakta supporten med dina frågor. De är snabba på att svara. Under kontorstid så kan du räkna med att få svar samma dag via supporten som finns via email och telefon.

Få en offert

Det kan vara smart att få en offert för avveckling. Då vet du precis vad det hela kommer att kosta. Ja, kosta. Citadellet likvidationer hymlar inte med att snabbavveckling är en tjänst som kostar, men de gör också sitt allra bästa för att du ska tjäna på detta. Du vet vad du får från start. Det finns inga dolda avgifter eller annat som dyker upp som en liten överraskning längre fram. Det är en mycket stor fördel med en bolagsservice som Citadellet!